Rural

Accident rutier semnalat de victima a doua zi dupa ce a avut loc

       Accesări: 56

În dimineaţa zilei de luni, 8 decembrie, în jurul orei 10, Poliția municipiului Fălticeni a fost sesizată despre faptul că la Spitalul Municipal Fălticeni s-a prezentat un bărbat de 39 de ani, din comuna Mălini, care a sesizat faptul că a fost victima unui accident rutier comis pe DJ 209 A, pe raza comunei Mălini, cu o zi mai devreme, duminică 7 decembrie.

Polițiștii au stabilit faptul că, duminică, la ora 22.24, un bărbat de 37 de ani, din comuna Mălini, în timp ce conducea o autoutilitară, pe DJ 209 A, pe raza localității, pe un sector de drum acoperit cu zăpadă, a derapat, a ieșit în afara părții carosabile și a intrat în coliziune cu  un copac.

După producerea accidentului conducătorul auto a părăsit locul incidentului, fără a anunța poliția.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală a bărbatului de 39 de ani, din comuna Mălini, pasager în autoutilitară, care s-a deplasat la domiciliu, iar în data de 8 decembrie, s-a prezentat la spital, ulterior fiind transferat la Spitalul Județean Suceava, unde a rămas internat, pentru investigații medicale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 

ȘTIRI