Accident rutier provocat de un căruțaș băut în Cornu Luncii. Doi maramureșeni au necesitat îngrijiri medicaleRural

Accident rutier provocat de un căruțaș băut în Cornu Luncii. Doi maramureșeni au necesitat îngrijiri medicale

       Accesări: 2146

Polițiștii suceveni au avut de întocmit dosare penale pe bandă rulantă în urma accidentelor rutiere înregistrate la sfârșitul săptămânii.

Zona Fălticeni s-a aflat și de această dată pe harta evenimentelor nedorite.

Un bărbat și o femeie, ambii din județul Maramureș, au avut nevoie de îngrijiri medicale în urma unui accident rutier care s-a produs în seara zilei de sâmbătă, 10 august, pe raza comunei Cornu Luncii.

Totul a pornit de la imprudența unui căruțaș din comuna Mălini.

În jurul orei 22.45, bărbatul, în vârstă de 39 de ani, în timp ce conducea atelajul hipo pe DJ 209A, ajuns în intersecția cu DN 2E, nu a acordat prioritate de trecere unei autoutilitare care circula regulamentar.

Momentul de neatenție s-a soldat cu acroșarea căruței de către autoutilitara în care se aflau cele două persoane din județul Maramureș (conducătorul auto și o pasageră).

Cei doi au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni unde au primit îngrijiri medicale, fără să fie necesară internarea.

În urma verificării celor doi conducători de vehicule cu aparatul etilotest, a reieșit că bărbatul din Mălini consumase băuturi alcoolice. Rezultatul în cazul său a arătat o concentrație de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior celor doi le-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI