Accident rutier pe strada Sucevei. Soț și soție loviți pe trecerea de pietoniActualitate

Accident rutier pe strada Sucevei. Soț și soție loviți pe trecerea de pietoni

       Accesări: 75

accident_rutierOra 18.00 – La această oră polițiștii de la circulație efectuează cercetarea la fața locului în cazul unui accident rutier produs în urmă cu puțin timp pe strada Sucevei, în zona trecerii de pietoni de la Colegiului Național „Nicu Gane”.

În jurul orei 17.45, un conducător auto din Fălticeni, în timp ce se deplasa cu mașina spre centru, a accidentat o femeie și un bărbat, soț și soție,  care traversau strada. Aceștia veneau de la Maternitate și urmau să-și continue drumul pe strada Nicu Gane. Cele două persoane au fost transportate la Spitalul Municipal Fălticeni.

Conducătorul auto, Vasile P. (51 de ani) a afirmat că nu a văzut cele două persoane. El plecase de pe loc după ce staționase pentru a permite unei mașini de poliție să vireze la dreapta, pe strada Nicu Gane.

Victima, Angela L, în vârstă de 54 de ani, ne-a mărturisit că în momentul producerii accidentului se afla împreună cu soțul său pe trecerea de pietoni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Surse medicale au afirmat că femeia a suferit o fractură de bazin. Investigațiile medicale în cazul soțului, Petru L. (56 de ani), au arătat că bărbatul are fractură la mâna stângă și escoriații în zona frunții.

Conducătorul auto a fost prezent la spital pentru prelevarea probelor prevăzute în cazul evenimentelor rutiere. În prealabil, la verificarea cu aparatul etilotest, rezultatul a fost negativ (șoferul nu consumase băuturi alcoolice).

Rudy Hodl

ȘTIRI