Accident rutier pe strada Republicii: Un motociclist s-a izbit violent de un autoturismActualitate

Accident rutier pe strada Republicii: Un motociclist s-a izbit violent de un autoturism

       Accesări: 359

accident-rutier-falticeni-strada-republicii

La un pas de o tragedie. Tânărul motociclist Costel Tudorie din Fălticeni a scăpat cu viață după ce s-a izbit violent într-un autovehicul de oraș Daewoo Tico aflat în mișcare. La momentul impactului, bărbatul în vârstă de 27 de ani a fost aruncat de pe motocicletă peste mașină, iar autovehiculul, condus de localnica Angelica Tolohan, proiectat în gardul de metal de pe scuar.

Din fericire, tânărul purta cască, însa mâinile și picioarele erau plin de sânge, el având mai multe escoriații.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15 pe strada Republicii, pe sensul de mers spre centru, la aproximativ 20 metri distanță de locul de joacă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Câțiva martori s-au contrazis în declarații, unii spunând că motociclistul mergea cu viteză ridicată, iar alții că nu ar fi avut viteză mare. Bărbatul de pe motocicletă se deplasa spre zona centrală, iar un autovehicul Daewoo Tico, condus de femeia în vârstă de 57 de ani, i-a ieșit în față dintr-o coloană de mașini parcate.

După câțiva zeci de metri cele două vehicule s-au ciocnit, motocicleta fiind acroșată de autoturism cu roata stângă spate. În urma coliziunii ambele vehicule au fost avariate destul de serios.

Polițiștii l-au testat atât pe motociclist cât și pe șoferiță cu alcootestul rezultatul fiind negativ.

Un echipaj al Ambulanței s-a deplasat la locul incidentului. Tânărul de 27 de ani fiind transportat, la scurt timp, la Spitalul Municipal Fălticeni pentru a primi îngrijiri suplimentare.

Potrivit comisarului Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, din cercetările efectuate de polițiștii serviciului rutier reiese că șoferița se face vinovată de producerea accidentului. Angelica Tolohan a fost amendată cu 420 lei pentru neacordare de prioritate. Oamenii legii au descoperit că mașina nu avea asigurare RCA și i-au aplicat șoferiței o altă amendă de 1.000 de lei.

Polițiștii au ridicat certificatul autoturismului și plăcuțele de înmatriculare.

Rudy Hödl

ȘTIRI