Accident rutier pe E85 la intersecţia Vadu Moldovei – PraxiaRural

Accident rutier pe E85 la intersecţia Vadu Moldovei – Praxia

       Accesări: 154

accident_vadu_moldovei_praxia

Actualizare (info – IPJ Suceava)

La ora 19.15, în timp ce conducea autoturismul pe DN 15C, pe raza satului Fântâna Mare, la intersecția cu DN 2, un bărbat de 31 ani, din municipiul Bucureşti, nu a respectat semnificația indicatorului ,,STOP” și nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat de 38 ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a unei femei de 31 de ani din municipiul București, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani, care a fost transportată cu ambulanța la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Un eveniment rutier s-a produs în această seară, în jurul orei 19, pe Drumul European E85, în intersecţia Vadu Moldovei – Praxia (drumul spre Târgu Neamţ).Două autoturisme s-au ciocnit frontal, eveniment în urma căruia o femeie a avut nevoie de îngrijiri medicale.

La faţa locului a intervenit o ambulanţă de la Staţia de Ambulanţă din Fălticeni. Surse medicale ne-au informat ulterior că victima a suferit contuzii la o mână şi un picior, dar după investigaţii nu a rămas internată.

Imagini de la locul accidentului ne-au fost oferite de un cititor al Cronicii de Fălticeni, aflat în zona în care s-a produs nedoritul eveniment.

Vom reveni cu detalii legate de acest eveniment rutier.

Alex S. / video Constantin Gontariu

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=tpLCh05pkm4&feature=youtu.be]

ȘTIRI