Accident rutier pe E85 la ieşire din Suceava spre Fălticeni. Trei persoane au fost transportate la spitalRural

Accident rutier pe E85 la ieşire din Suceava spre Fălticeni. Trei persoane au fost transportate la spital

       Accesări: 4243

Accident de circulație în această dimineață, pe Drumul European 85, la ieşire din municipiul Suceava spre Fălticeni. Evenimentul a fost anunțat la ora 6.44.

Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit cu modulul SMURD, în sprijinul pompierilor militari au venit şi 3 ambulanţe SAJ.

La faţa locului, accidentul era produs între un microbuz şi un autoturism, în care se aflau 7 persoane.

Potrivit IPJ Suceava, un bărbat de 54 de ani, din localitate, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu mașina  condusă din sens opus de către un bărbat, de 27 de ani, din Ucraina.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a două persoane, din mun. Suceava, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani şi a trei persoane, toți din Ucraina, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani.

Salvatorii au luat măsurile specifice de siguranţă – au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori.

După evaluarea medicală, trei persoane, conştiente, au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a spitalului judeţean pentru investigaţii suplimentare. Celelalte persoane, au refuzat transportul la o unitate spitalicească.

La finalul operaţiunilor de salvare, pompierii militari au sablat (curăţat) carosabilul de lichidele combustibile scurse din autovehiculele implicate în accident.

 

ȘTIRI