Accident rutier cu două victime la Fântâna Mare. Autoturism făcut praf la impactul cu un vehicul de tonajActualitate

Accident rutier cu două victime la Fântâna Mare. Autoturism făcut praf la impactul cu un vehicul de tonaj

       Accesări: 152

Un grav accident rutier s-a produs vineri, 7 septembrie, după ora 12, pe Drumul Național 2, în zona localităţii Vadu Moldovei, la intersecția cu DN 15C (drumul spre Boroaia și Târgu Neamț).

Un autoturism, al cărui conducător auto nu a acordat prioritate de trecere, a intrat în coliziune cu o autocisternă. Impactul s-a soldat cu rănirea conducătorului auto din autoturism.

Circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, alternativ.

Un autoturism Ford Focus, înmatriculat în Timiș, care circula dinspre Târgu Neamț spre Fălticeni a fost lovit de o autocisternă, înmatriculată în județul Mureș, care circula pe direcția Fălticeni – Iași.

Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, nu a acordat prioritate, arată primele informații de la fața locului.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Bucovina” Suceava, în autoturism se aflau trei persoane (o familie – șoț, soție și o fiică), din Lugoj.

Două dintre acestea (soția și fiica) au ieșit singure din mașină, cu răni ușoare. Cea de-a treia persoană (șoferul autoturismului) care era încarcerată, a fost extrasă de salvatori  și predată unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

ISU Suceava a precizat că două persoane, soțul și soția, au fost transportate la spital, pentru îngrijiri medicale.

După evaluarea medicilor de la Fălticeni, cele două victime au fost tranferat pentru investigații amănunțite la Spitalul Județean Suceava. Atât bărbatul cât și soția acestuia prezentau traumatism cranio-cerebral, dar și fracturi și plăgi la nivelul picioarelor și al mâinilor.

Reprezentanții ISU Suceava spun că autocisterna (înscripționată cu atenționarea „Fumatul și lucrul cu foc deschis interzis”, specific transporturilor de materiale inflamabile. – n.n), transporta apă.

Traficul rutier s-a reluat în jurul orei 14.00.

ȘTIRI