Accesări: 8048

Grav accident rutier în comuna Cornu Luncii. Mașină distrusă, un tânăr mort și un altul rănit, după ce un autoturism Volkswagen Passat înmatriculat în Bulgaria s-a răsturnat în afara carosabilului, pe drumul comunal din Păiseni. Incidentul s-a soldat cu moartea unui ocupant al mașinii.

Evenimentul, potrivit martorilor, s-a petrecut în jurul orei 22.30.

Potrivit primelor informații, un echipaj de poliție a efectuat semnal regulamentar pentru oprirea autoturismului pentru un control, în Cornu Luncii, dar conducătorul auto nu a oprit, motiv pentru care polițiștii au plecat în urmărirea lui. În scurt timp, cel aflat la volan a pierdut controlul mașinii, într-o curbă periculoasă, s-a rostogolit de mai multe ori și a ajuns pe un teren agricol, în afara carosabilului.

În mașină a fost găsit un tânăr, din localitate Pâraie, comuna Mălini, aflat, potrivit martorilor, în stare de ebrietate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Acesta a declarat că nu el a condus mașina ci o persoană care a plecat de la locul accidentului. În această situație, polițiștii și echipajul Ambulanței de la stația din Fălticeni au început căutările celei de a doua persoane.

Tânărul din mașină a fost transportat la Spitalul Municipal Fălticeni. Chiar dacă mașina este distrusă complet, tânărul găsit în interior era conștient.

În scurt timp, în apropierea mașinii, polițiștii au găsit trupul unui bărbat, care din păcate era decedat.

ȘTIRI