Accident rutier pe bulevardul 2 Grăniceri în Fălticeni. Bărbat lovit de un autoturism înmatriculat în străinătateLocal

Accident rutier pe bulevardul 2 Grăniceri în Fălticeni. Bărbat lovit de un autoturism înmatriculat în străinătate

       Accesări: 5213

Actualizare: Potrivit informațiilor oficiale oferite de Inspectoratul de Poliție Județean Suceava, în urma solicitării redacției noastre, „Aflându-se în stare de vădită ebrietate, o persoană care circula în calitate de pieton, s-a întors pe trecerea de pietoni, intrând în lateralul unui autovehicul. Aceasta a fost transportat la spital unde s-a stabilit că nu a suferit leziuni fizice.”

Un bărbat a fost victima unui accident rutier produs în această seară, în jurul orei 20.35, pe bulevardul 2 Grăniceri, pe sensul de intrare în municipiul Fălticeni.

Victima, în jurul vârstei de 42 de ani, a fost lovită de o mașină înmatriculată în străinătate, în zona trecerii de pietoni situată la intersecția cu strada Filaturii.

Persoana lovită a fost trasportată pentru îngrijiri medicale la Spitalul Municipal Fălticeni, de o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Poliția Locală Fălticeni a dirijat circulația în zona accidentului.

Poliția Rutieră urmează să stabilească circumstanțele în care s-a produs evenimentul rutier, inclusiv eventuala vinovăție a uneia dintre părțile implicate în accident.

 

 

ȘTIRI