Accident rutier la Roșiori: Două mașini s-au tamponat violentActualitate

Accident rutier la Roșiori: Două mașini s-au tamponat violent

       Accesări: 2380

Vremea nefavorabilă le dă bătăi de cap șoferilor. După ninsorile căzute în ultimele 24 de ore pe drumurile din zona Fălticeni au început să apară, din nefericire, și accidentele rutiere. Azi dimineață, în jurul orei 9.15, două autoturisme s-au ciocnit pe DN 2, pe fondul unui carosabil alunecos și neadaptării vitezei de deplasare, două autoturisme s-au ciocnit pe DN2.

Mașinile au intrat în coliziune, în urma unei manevre pripite de depășire.

Incidentul s-a petrecut pe raza localității Roșiori, comuna Forăști, în apropiere de intersecția cu drumul spre Mănăstirea Sfântul Mina.

La fața locului au fost mobilizate două autosanitare ale Ambulanței Fălticeni și SMURD Fălticeni, cât și modulul pentru descarcerare.

Pompierii au curățat zona de resturile căzute în urma coliziunii celor două mașini și au luat măsurile de siguranță care se impun în astfel de cazuri.

Cinci persoane au fost implicate în accident, una dintre acestea fiind transportată de urgență la spital. Victima, un tânăr în vârstă de 19 ani din municipiul Suceava, care prezenta leziuni la nivelul feței, urma să fie examinată de medicii fălticeneni.

Traficul rutier se desfășoară cu greutate.

ȘTIRI