Accident rutier la intersecţia străzilor 1 Mai şi Ion DragoslavLocal

Accident rutier la intersecţia străzilor 1 Mai şi Ion Dragoslav

       Accesări: 250

Tânărul de pe scuter a suferit cu puţin timp înainte de accident un şoc anafilactic în urma unei înţepături de albină. El a primit tratament de specialitate la Spitalul Municipal Fălticeni. 

În această după amiază, în jurul orei 17.30, s-a produs un accident rutier la intersecţia străzilor 1 Mai şi Ion Dragoslav din Fălticeni.

Potrivit martorilor, un scuter (Yamaha/ până în 125 cc) condus pe strada Ion Dragoslav de NR, un tânăr în vârstă de 17 ani din Cornu Luncii, nu a acordat prioritate la intrarea în intersecţia cu strada 1 Mai, şi s-a lovit în portiera dreapta faţă a unui autoturism Volkswagen Passat condus de un tânăr din Fălticeni.

Pe scuter se mai afla o fată P G din Rădăşeni. Atât conducătorul scuterului cât şi pasagera sa (care potrivit aceloraşi martori nu purta cască de protecţie), au primit îngrijiri la Spitalul Municipal Fălticeni după care au fost transferaţi la Spitalul Judeţean Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tânărul nu consumase băuturi alcoolice însă, cu puţin timp înainte de producerea accidentului, s-a prezentat la Compartimentul Primiri Urgenţe a Spitalului Municipal Fălticeni, în şoc anafilactic, după ce a fost înţepat de o albină. După ce a primit tratament specific s-a urcat pe scuter şi a produs accidentul de la intersecţia străzilor Ion Dragoslav şi 1 Mai.

În urma accidentului băiatul a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava, cu traumatism cranio – cerebral şi escoriaţii.

În cazul tinerei, transferată şi ea la Spitalul Judeţean Suceava, medicii au pus diagnosticul: traumatism cranio – cerebral, hematom orbital, pierderi de cunoştinţă.

Potrivit procedurilor uzuale, în cazul şeferului aflat în maşina lovită de scuter urmau să fie prelevate probe de sânge la Spitalul Municipal Fălticeni în vederea stabilirii alcoolemiei.

ȘTIRI