Accident rutier la ieșirea din Rădășeni către Sasca. Coliziune între un automobil și un microbuzRural

Accident rutier la ieșirea din Rădășeni către Sasca. Coliziune între un automobil și un microbuz

       Accesări: 7530

Tamponare violentă pe un drum intens circulat din zona Fălticeni. Circulația pe DN2E, între Rădășeni și Sasca, s-a desfășurat cu dificultate, după ce un autoturism s-a izbit în plin, în spatele unui microbuz care plecase din Iași. Din incident au rezultat trei victime care, potrivit medicilor, prezentau răni ușoare.

Evenimentul rutier s-a întâmplat în această dimineață, în jurul orei 10.30, în apropiere de locul unde în iarna acestui an, un microbuz, tot din județul Iași, accident cu urmări deosebit de grave, în care trei persoane și-au pierdut viața, iar mai multe au fost rănite.

Autorul accidentului produs joi dimineața, conducea un vehicul marca Renault, în care se mai aflau doi copii. Minorii au fost transportați cu o ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean la Compartimentul Primiri Urgențe a Spitalului municipal Fălticeni.

La unitatea medicală a fost transportată și altă victimă, din mașina de transport persoane, cu o ambulanță SMURD.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După producerea accidentului, polițiștii au dirijat traficul prin circulație alternativă pe o singură bandă.

Microbuzul implicat în accident a plecat din Iași, cu destinația Italia, pentru a transporta persoane la muncă.

Șoferul a încetinit pentru că în față se afla un utilaj al Secției Drumuri Naționale care curăța vegetația de pe marginea drumului.

În acel moment, din spate a venit autoturismul, condus de un bărbat din satul Băișești, comuna Cornu Luncii, care a izbit în plin microbuzul, în partea din spate.

În urma impactului cele două autovehicule au fost avariate, iar trei persoane au fost transportate la Spitalul din Fălticeni.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Circulația rutieră s-a reluat pe ambele sensuri ale DN2E, în jurul orei 12.00.    

ȘTIRI