Accesări: 215

ambulanta-smurd-

Sunt tot mai multe accidente în care sunt implicate atelaje hipo. Dacă ieri seară pe raza comunei Bunești un autotren s-a izbit într-o căruță, în urmă cu câteva ore un alt eveniment rutier s-a produs în zona Fălticeni. Pe drumul județean 209 A, situat în comuna Cornu Luncii, un autocamion Roman a intrat în coliziune cu un atelaj hipo în care se aflau patru persoane.

Accidentul s-a produs la ora 18.30, la fața locului fiind chemate mai multe echipaje de intervenție.

La Spitalul Municipal Fălticeni au ajuns trei din cele patru persoane aflate în căruță. Victimele erau conștiente și au fost aduse la unitatea medicală cu două autospeciale ale Ambulanței Fălticeni și una aparținând SMURD Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru investigații medicale au fost transportați la unitatea medicală Dumitru Z. (75 ani), Tatiana M.(43 ani) și Mihaela Z. (32 ani). Aceasta din urmă este diagnosticată de medici cu traumatisme la nivelul capului, toracelui și umărului, în timp ce ceilalți doi au traumatisme la umăr și claviculă.

Medicii au decis ca septuagenarul să rămână internat la Fălticeni. În schimb pacientele de 32 și 43 de ani au fost transportate pentru investigații suplimentare la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Starea lor este stabilă.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Rudy Hödl

ȘTIRI