Accident la Bogdănești. Coliziune frontală între două mașiniActualitate

Accident la Bogdănești. Coliziune frontală între două mașini

       Accesări: 4576

Alertă în această dimineață. Un accident de circulație s-a produs, în jurul orei 8, pe raza comunei Bogdănești. Pe fondul vizibilității reduse două autoturisme au intrat în coliziune frontală pe DJ 155 A.

În urma impactului cu un automobil Audi 80, vehiculul Dacia 1310 a ajuns în zidul unei case de pe marginea drumului, trecând la mică distanță de un stâlp de electricitate.

La locul producerii accidentului a ajuns modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Fălticeni, autospeciala pentru descarcerare și o ambulanță SAJ.

Pompierii au luat măsuri specifice de siguranță în zona producerii accidentului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Suceava, cele patru persoane implicate în accident au fost evaluate medical și nu au necesitat transportul la spital.

În această dimineață vizibilitatea în zona Fălticeni a fost afectată de o ceață densă.

Polițiștii serviciului rutier recomandă adaptarea vitezei la condițiile de trafic, păstrarea unei distanțe mai mari faţă de autovehiculele care circulă în faţă, pentru a putea opri în condiţii de siguranţă atunci când situaţia impune, și aprinderea luminilor de întâlnire (faza scurtă) și lămpile spate pentru ceață.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI