Accident rutier între Spătărești și Cornu Luncii: Șoferița era din Mălini și și-a pierdut viațaActualitate

Accident rutier între Spătărești și Cornu Luncii: Șoferița era din Mălini și și-a pierdut viața

       Accesări: 15475

Tragedie înainte de Revelion pe șoseaua unde, în fiecare lună, se înregistrează accidente soldate cu decese. O femeie de 28 de ani și-a pierdut viața, iar alte două persoane au fost rănite, după ce automobilul în care se aflau acestea s-a răsturnat pe un teren agricol.  Incidentul s-a produs duminică după-amiază, pe Drumul Național 2E, între localitățile Spătărești și Cornu Luncii.

Șoferița, domiciliată în comuna Mălini, făcuse cumpărături din oraș și se îndrepta spre casă. După ce a trecut de intersecția cu drumul spre Baia și Spătărești, mașina condusă de aceasta a fost depășită de o cisternă care i-a „tăiat” drumul.

Conducătoare auto s-a speriat și a intrat pe acostament după care autoturismul, înmatriculat în Italia, a intrat în balans. Vehiculul a ajuns pe contrasens și s-a răsturnat în afara carosabilului.

La locul producerii accidentului a intervenit modulul de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Fălticeni.

Două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță și autospeciala SMURD au ajuns în zonă pentru a acorda primul ajutor și pentru a transporta victimele la spital.

Șoferița în vârstă de 28 ani, din Mălini, a murit în urma loviturilor suferite la cap. Femeia era încarcerată, în momentul extragerii din vehicul fiind inconștientă și în stop cardiorespirator. Manevrele de resuscitare efectuate la fața locului au rămas fără rezultat, iar salvatorii au declarat decesul femeii.

Alte două persoane au fost scoase din mașină conștiente, de către participanții la trafic, un bărbat de 61 de ani și o femeie de 23 de ani, pe care șoferița i-a luat la ocazie.

Oamenii au tras o spaimă soră cu moartea.

Bărbatul, care astăzi și-a aniversat ziua de naștere, a refuzat transportul la spital. În schimb, tânăra de 23 de ani a fost  transportată la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni. Victima prezenta leziuni la un picior.

Circulația a fost închisă pentru zeci de minute, pe sectorul de drum unde s-a produs accidentul, traficul rutier fiind deviat prin Rădășeni și Fălticeni.

 

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI