Accesări: 585

ambulanța_fălticeni

Actualizare: 

  Polițiștii deplasați la faţa locului au identificat răsturnat într-un pârâu, un autoturism ce prezenta mai multe avarii, iar în apropiere, pe conducătorul auto, un bărbat de 36 ani, din comuna Forăşti, care încerca să plece de la faţa locului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorului auto i s-a solicitat să fie testat cu aparatul etilotest, însă a refuzat, motiv pentru care, a fost condus la spital în vederea recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, unde a refuzat prelevarea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din accident nu au rezultat victime omeneşti. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

Accident rutier în comuna Forăști. Incidentul a fost anunțat în această dimineață, prin numărul unic de urgență 112. Acesta s-a petrecut la ora 9.40 în satul Manolea.

Potrivit primelor informații, un șofer s-a răsturnat cu mașina în șanț. Cel mai probabil, accidentul s-a produs pe fondul vitezei.

La fața locului s-au deplasat un echipaj al Ambulanței Fălticeni, autosanitara SMURD și autospeciala pentru descarcerare.

Potrivit primelor informații, șoferul refuză testarea cu etilotestul și urmează să i se recolteze probe de sânge. Acesta ar fi încercat să fugă de la locul producerii accidentului. Cazul este cercetat pe lucrătorii postului de Poliție Forăști.

Nu s-au înregistrat victime.

Evenimentul rutier a avut loc în apropierea unei biserici din localitate.

Rudy H.

ȘTIRI