Accident rutier în Fălticeni pe bulevardul 2 Grăniceri. Minoră lovită pe trecerea de pietoniLocal

Accident rutier în Fălticeni pe bulevardul 2 Grăniceri. Minoră lovită pe trecerea de pietoni

       Accesări: 5420

Un nou accident, pe trecerea de pietoni, s-a consumat astăzi în municipiul Fălticeni, pe bulevardul 2 Grăniceri.

O tânără, care traversa strada regulamentar, însoțită de o femeie, la intersecția cu strada Broșteni, a fost lovită de un autoturism (înmatriculat în Suceava), în momentul în care a ajuns pe sensul de mers dinspre centru – ieșirea spre Roman.

Un polițist local din Fălticeni, aflat în timpul liber, a anunțat evenimentul la numărul unic de urgență 112 și i-a acordat victimei primul ajutor. Un echipaj SMURD a sosit la fața locului și a transportat fata la spital.

„Acesta (polițistul – n.n.) a plecat spre victimă pentru a acorda primul ajutor, constatând ca fata este conștientă și are un picior fracturat, prezentând dureri. Până la sosirea echipajului SMURD colegul nostru a imobilizat piciorul victimei și a vorbit continuu cu aceasta pentru a o calma.”, a transmis Poliția Locală Fălticeni pe pagina de socializare a instituției.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Traficul rutier a fost întrerupt mai multe minute pe sensul care asigură ieșirea spre Roman, iar Poliția Locală a dirijat traficul rutier în zonă.

Victima are 16 ani și este din localitatea Oniceni, comuna Forăști.

Conducătorul auto implicat în accident are vârsta de 37 de ani și este din localitatea Huși, comuna Preutești.

Potrivit informațiilor oficiale, șoferul nu a consumat băuturi alcoolice. Fata a traversat strada pe trecerea de pietoni, în fugă. Victima a suferit o fractură de gambă la piciorul drept.

ȘTIRI