Accident rutier în Fălticeni. Autorul nu avea permis de conducere și a părăsit locul fapteiRural

Accident rutier în Fălticeni. Autorul nu avea permis de conducere și a părăsit locul faptei

       Accesări: 2925

Coliziune frontală pe strada Tudor Vladimirescu, în Fălticeni, provocată de inconștiența unui tânăr din comuna Vadu Moldovei, care s-a urcat la volan deși nu are permis de conducere.

Accidentul rutier s-a produs în seara zilei de duminică, în jurul orei 18.25.

Într-o curbă pe strada Tudor Vladimirescu, la limita cu strada Armatei, tânărul în vârstă de 19 ani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de o tânără în vârstă de 22 de ani, din comuna Mălini. După accident, tânărul a plecat de la fața locului.

În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat de 29 de ani, din comuna Slatina, pasager în autoturismul condus de tânăra din Mălini.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul din Vadu Moldovei ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, cercetările fiind extinse și pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

ȘTIRI