Accident rutier în Dolhasca pe fondul neatenției în traficRural

Accident rutier în Dolhasca pe fondul neatenției în trafic

       Accesări: 1089

În după-amiaza zilei de luni, ora 14.50, în timp ce conducea un autoturism pe Drumul Județean 208S din orașul Dolhasca, un localnic, în vârstă de 34 de ani, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi.

În urma acestei manevre a fost accidentată o localnică, în vârstă de 82 de ani, care traversa drumul prin loc nepermis și fără să se asigure.

După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției și s-a deplasat la domiciliu de unde a apelat serviciul de urgență 112 și a sesizat evenimentul.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a femeiii care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Șoferul a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și ”părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției”, ce va fi soluționat procedural.

ȘTIRI