Accident rutier în comuna Vadu Moldovei. Impact între un autoturism și o căruțăRural

Accident rutier în comuna Vadu Moldovei. Impact între un autoturism și o căruță

       Accesări: 2911

Circulația auto pe Drumul European 85 a fost îngreunată în această seară, urmare a unui accident rutier care s-a produs, în jurul orei 21.00, pe raza satului Vadu Moldovei.

Traficul rutier a fost blocat aproape 30 de minute pe sensul de mers Vadu Moldovei – Fălticeni, în urma impactului dintre un autoturism și un atelaj hipo.

O căruță, în care se aflau două persoane din Vadu Moldovei, un bărbat în vârstă de 43 de ani, respectiv un minor în vârstă de 17 ani, a fost lovită din spate de un autoturism Volkswagen Tiguan înmatriculat în județul Suceava, condus regulamentar de un tânăr din Vicovu de Sus (în vârstă de 25 de ani).

În urma loviturii, atelajul a fost proiectat în afara carosabilului. Deși circula regulamentar, căruța nu avea elemente de semnalizare pe timpul nopții iar cei doi bărbați nu purtau veste reflectorizante. Aceștia emanau halenă alcoolică. Unul dintre căruțași (cel de 43 de ani), care prezenta contuzii la nivelul capului, fiind suspect și de o fractură de gambă, a fost transportat de o ambulanță la Spitalul Municipal Fălticeni. Atât căruța cât și mașina au suferit avarii: osia căruței a fost ruptă pe partea din spate iar autoturismul a suferit avarii frontale și pe partea dreaptă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La fața locului au fost prezenți polițiștii din localitate, pompierii de la Fălticeni cu o autospecială de descarcerare, și două ambulanțe de la Stația de Ambulanță Fălticeni (care a preluat persoana rănită) și o ambulanță SMURD.

ȘTIRI