Accident rutier în cartierul Maior Ioan din Fălticeni. Unul dintre șoferi obținuse permisul auto în urmă cu patru luniLocal

Accident rutier în cartierul Maior Ioan din Fălticeni. Unul dintre șoferi obținuse permisul auto în urmă cu patru luni

       Accesări: 8439

Tamponările provocate pe fondul neatenției sau nerespectării regulilor de circulație sunt tot mai dese pe drumurile publice din municipiu. Un accident rutier, care are drept cauză unul dintre aceste motive, s-a produs în cartierul Maior Ioan. Două autoturisme au intrat în coliziune, blocând circulația, pe un sens, timp de mai multe minute.

Tamponarea s-a produs joi, aproape de miezul zilei, la intersecția străzilor Maior Ioan cu Pictor Dimitrie Hârlescu.

Un șofer din Fălticeni, aflat la volanul unui autoturism Dacia Logan, a virat stânga, în timp ce din sens opus se apropia un automobil Audi A4 condus de un șofer începător, un tânăr din comuna Cornu Luncii, care circula regulamentar și se îndrepta spre Piața Mihail Sadoveanu.

Automobilul Dacia Logan a fost lovit în partea laterală dreapta, în zona punții spate, din impact mașina fiind trimisă în pragul din beton care mărginește trotuarul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Din fericire, în acel moment nu se aflau persoane de partea pietonală.

Impactul a fost resimțit mai puternic de șoferul Daciei Logan care acuza dureri în zona capului.

La fața locului au sosit două echipaje ale Detașamentului de Pompieri, modulul de descarcerare și autospeciala cu paramedici SMURD.

În urma verificărilor, oamenii legii au spus că accidentul s-a produs pentru că șoferul Daciei Logan nu a acordat prioritate.

Șoferul mașinii Audi A4, înmatriculată în județul Bacău, obținuse permisul de conducere în urmă cu patru luni.

Ambii conducători auto au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI