Accident rutier în cartierul 2 Grăniceri: Bărbat de 65 de ani lovit de un autoturism înaintea unei treceri de pietoniLocal

Accident rutier în cartierul 2 Grăniceri: Bărbat de 65 de ani lovit de un autoturism înaintea unei treceri de pietoni

       Accesări: 2238

Aburii lui Bachus erau să-l ducă la moarte. Un fălticenean de 65 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice, s-a grăbit să traverseze strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Gheorghe Zaharia era în zona magazinelor alimentare, de la intersecția străzilor 2 Grăniceri și Filaturii, când s-a pornit ajungă pe parte opusă a drumului.

El a reușit să ajungă teafăr doar până în dreptul scuarului. Aici bărbatul s-a dezechilibrat și a pătruns pe culoarul rutier.

La un moment dat un autoturism Volkswagen Golf, condus de tânărul Alex Cobzaru, de 28 de ani, din Suceava, l-a acroșat. Șoferul s-a trezit brusc cu pietonul în fața mașinii, impactul nemaiputând fi evitat. Nerespectarea regulilor de circulație pentru pietoni l-a transformat pe bărbatul de 65 de ani în propria victimă.

În urma contactului cu mașina, Gheorghe Zaharia a fost proiectat la pământ.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Accidentul s-a produs la ora 20.45, victima fiind transportată de un echipaj al Ambulanței la Compartimentul Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni.

Gheorghe Zaharia s-a ales cu traumatism cranio-cerebral acut și plagă frontală. Medicii au decis să-l transfere la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații mai amănunțite.

Șoferul sucevean a fost testat cu etilotestul, dar i s-au recoltat și probe de sânge, rezultatul fiind zero.

Potrivit IPS Suceava, în cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI