Accident rutier cu victime multiple pe drumul dintre Spătărești și Rădășeni: Microbuzul cu care călătoreau s-a răsturnat în șantRural

Accident rutier cu victime multiple pe drumul dintre Spătărești și Rădășeni: Microbuzul cu care călătoreau s-a răsturnat în șant

       Accesări: 2231

Au tras o spaimă soră cu moartea. Șapte persoane au fost rănite după ce microbuzul în care se aflau s-a răsturnat într-un șanț în apropiere de Rădășeni. Mașina, un Mercedes Sprinter, era condusă de un șofer de 45 de ani care se deplasa împreună cu familia și alte rude la o pensiune din zona Gura Humorului.

Pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de trafic, carosabil umed, autovehiculul a derapat într-o curbă la stânga și s-a răsturnat în afara carosabilului după lovirea unui mal de pământ.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 15.30, pe șoseaua DN 2E, între localitățile Spătărești și Rădășeni, pe sensul de mers spre Gura Humorului.

Din fericire nu s-au înregistrat pierderi de vieți omenești. În urma impactului au rezultat șapte victime neîncarcerate care erau conștiente. Două dintre acestea au refuzat transportul la spital.

Șoferul ieșean s-a ales cu leziuni minore la nivelul feței, pasagerii fiind răniți ușor. Ceilalți șase pasageri au suferit la rândul lor răni ușoare care nu au necesitat internarea la spital.

La fața locului s-au deplasat echipaje ale Detașamentului de Pompieri Fălticeni cu două autospeciale, paramedicii SMURD și lucrătorii de pe vehiculul pentru descarcerare.

Polițiștii l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezulatul fiind negativ.

ȘTIRI