Accident rutier cu victime multiple la PreuteștiRural

Accident rutier cu victime multiple la Preutești

       Accesări: 2605

Graba strica treaba și în timpul condusului. Un șofer care voia să ajungă la timp la serviciu și-a văzut planul dat peste cap după ce el a pierdut controlul mașinii și s-a izbit într-un autoturism care circula regulamentar pe partea opusă. Automobilul era condus de o femeie care se întoarcea din schimbul de noapte și se îndrepta spre casă.

Incidentul s-a întâmpat azi dimineață, în jurul orei 6.20, pe raza comunei Preutești, în satul Huși.

În mașina acesteia se mai aflau soțul și alte două colege de serviciu, toți angajați ai unei firme de panificație din Fălticeni.

Oamenii n-au apucat să ajungă acasă, pentru că într-un viraj au fost izbiți în plin microbuz condus de un tânăr din Dolhești. Vehiculul de transport persoane aparține unei firme fălticenene, iar șoferul trebuia să plece în cursă în ziua respectivă.

Potrivit ISU Suceava, în urma impactului dintre cele două autovehicule au rezultat cinci victime, trei fiind încarcerate. Răniții au fost preluați de mai multe autospeciale, acești fiind transportați la Compartimentul Primiri Urgențe din Cadrul spitalului Municipal Fălticeni.

Trei ocupanți ai autoturismului s-au ales cu plăgi minore. Șoferița a fost transferată ulterior la Suceava unde a fost internată pentru investigații suplimentare.

Polițiștii l-au testat pe șoferul microbuzului, un tânăr din Dolhești, cu etilotestul rezultatul fiind negativ.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI