Accident rutier cu 6 victime în localitatea Roșiori: Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a izbit într-un podețRural

Accident rutier cu 6 victime în localitatea Roșiori: Un microbuz cu pasageri din Republica Moldova s-a izbit într-un podeț

       Accesări: 4392

Clipe de groază pentru pasagerii unui microbuz. Autovehiculul de transport s-a izbit violent într-un podeț, după ce șoferul a evitat coliziunea cu un autotren care se afla în față, pe același sens de mers, și care frânase brusc.

Evenimentul rutier s-a petrecut la ora 18, pe drumul național DN2, în localitatea Roșiri, din comuna Forăști. Mașina circula pe direcția Vadu Moldovei – Oniceni.

În mașină se aflau 10 pasageri din Republica Moldova care se îndreptau spre Iași. Microbuzul transporta și o platformă cu automobil.

În urma incidentului au rezultat șase victime. Una dintre acestea este încarcerată. Șoferul, tot din Republica Moldova, are multiple leziuni, dar nu este în stare gravă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Victimele au fracturi multiple, la nivelul claviculei, gambei și coastelor.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale ale Ambulanței Fălticeni și una de la SMURD Fălticeni.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale, una pentru descarcerare și alta pentru transport personal și victime multiple (ATPVM).

După acordarea primului ajutor, victimele au fost transportate la Spitalul Municipal Fălticeni pentru investigații.

ȘTIRI