Accident rutier la ieșirea din Siret spre Suceava: Trei persoane au fost rănite după ce patru autoturisme s-au tamponatRural

Accident rutier la ieșirea din Siret spre Suceava: Trei persoane au fost rănite după ce patru autoturisme s-au tamponat

       Accesări: 1665

Un grav accident rutier s-a produs în această după-amiază, în jurul orei 15.30, pe Drumul European 85, în județul Suceava.

Modulul SMURD al Gărzii de Intervenție Siret şi un echipaj SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Rădăuți au intervenit în urma unui accident rutier produs la ieşire din oraşul Siret spre Suceava. În sprijinul pompierilor a intervenit şi un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Potrivit ISU Suceava, în eveniment au fost implicate 4 autovehicule, în care se aflau, în total, cinci persoane. Una dintre acestea a rămas încarcerată şi a fost extrasă de către salvatori.

După evaluarea medicală, trei persoane, conştiente, au fost transportate la spital, una la UPU Suceava şi două la CPU Siret.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La final, pompierii, cu o autospecială cu apă şi spumă, au sablat carosabilul, îndepărtând scurgerile de carburanți şi lubrifianți, pentru prevenirea producerii altor accidente.

ȘTIRI