Accident rutier cu pagube materiale la Spătărești: Autorul tamponării conducea sub influența alcooluluiLocal

Accident rutier cu pagube materiale la Spătărești: Autorul tamponării conducea sub influența alcoolului

       Accesări: 2916

Accidentele se țin lanț în luna decembrie, în zona Fălticeni. După evenimentul tragic de la Vadu Moldovei, în care cinci persoane și-au pierdut viața, polițiștii au consemnat zilnic incident rutiere. Unul dintre acestea s-a produs marțea trecută la ieșirea din satul Spătărești.

Un bărbat este autorul unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

El a depășit limitele benzii pe care circula, mașina acestuia intrând în coliziune cu un alt automobil care circula regulamentar, din sens opus, acroșând ușor și pe șofer, un bărbat de 40 de ani, din comuna Vadu Moldovei.

Incidentul, petrecut în jurul orei 21, a fost sesizat prin numărul unic 112.

Polițiștii sosiți la fața locul au identificat autoturismul și pe proprietarul acesteia, autor al accidentului, într-o parcare aflată la intrarea în municipiul Fălticeni.

Mirosul puternic de băutură explica întru totul motivul producerii evenimentului rutier. Bărbatul consumase licori bahice, iar oamenii legii l-au testat cu alcooltestul.

Rezultatul a fost la fel de grăitor: 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto care a provocat incidentul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI