Accident produs pe Sucevei de un tânăr din Fălticeni: Băut, fără RCA la mașină și cu permis de doar două săptămâniLocal

Accident produs pe Sucevei de un tânăr din Fălticeni: Băut, fără RCA la mașină și cu permis de doar două săptămâni

       Accesări: 5413

Nici tragediile rutiere și nici legile nu-i mai sperie pe șoferii prieteni cu alcoolul. Dosarele penale întocmite de agenții Poliției Fălticeni sunt tot mai numeroase, iar infracțiunile pe regim rutier au prioritate maximă în ceea ce privește soluționarea rapidă. Ultimul accident, provocat în municipiu, îl are ca protagonist pe un tânăr localnic.

În vârstă de 19 ani, acesta s-a izbit cu mașina într-un alt autovehicul parcat pe strada Sucevei.

S-a întâmplat vineri, 25 ianuarie. Era chiar în toiul nopții.

Șoferul consumase băuturi alcoolice într-o parcare de pe Aleea Trandafirilor, în capătul cartierului Maior Ioan, și n-a apucat să circule prea mult. După ce a trecut de primul sens giratoriu (zona Ocolului Silvic), pe fondul unui carosabil alunecos, mașina, condusă de localnicul de 19 ani, a lovit vehiculul staționat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După producerea accidentului, tânărul voia să părăsească locul. Un taximetrist aflat în zonă a văzut totul și l-a oprit de conducătorul auto să plece.

Un echipaj al Poliției Municipale Fălticeni s-a deplasat la accident, după o sesizare la 112, în care se anunța despre faptul că, pe strada Sucevei, s-a produs un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Autorul incidentului emana halenă alcoolică, iar agenții l-au testat cu etilostestul. Rezultatul indicat de aparat era de 0,86 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În mașină se aflau alți doi tineri, prieteni cu șoferul.

Tânărul fălticenean a fost însoțit la spital pentru a-i recolta probe biologice.

Oamenii legii au descoperit și faptul că acesta circula cu un automobil cu asigurarea expirată de ceva vreme. El are permisul de conducere de doar două săptămâni.

Agenții i-au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

ȘTIRI