Accident mortal pe DN2: un TIR s-a răsturnat la Vadu MoldoveiRural

Accident mortal pe DN2: un TIR s-a răsturnat la Vadu Moldovei

       Accesări: 123

Sfârșit tragic pentru un șofer de TIR. Vehiculul de tonaj condus de Nicolae M. s-a răsturnat în apropierea intersecției care duce spre satul Praxia. După ce a efectuat un viraj la dreapta, autotractorul înmatriculat în județul Bihor a pierdut direcția de mers, a trecut pe contrasens, părăsind carosabilul și izbindu-se violent de șanțul de pe marginea șoselei.

Impactul i-a fost fatal conducătorului auto care și-a pierdut viața.

Deși la fața locului s-a deplasat echipajul Ambulanței, pentru șoferul de 45 de ani din localitatea bihoreană Beiuș nu s-a mai putut face nimic.

Mașina s-a răsturnat cu roțile în sus, cabina devenind un morman de fiare contorsionate. A fost necesară intervenția echipajului SMURD pentru scoaterea trupului neînsuflețit. Acţiunea s-a dovedit dificilă, fiind solicitat sprijinul autospecialei de descarcerare grea de la detaşamentul Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Accidentul s-a produs astăzi, la ora 6:50, în comuna Vadu Moldovei, pe drumul național DN2, pe partea opusă locului cunoscut sub denumirea ”La Temelie”.

Conducătorul auto transporta plasă din sârmă sudată și trebuia să descarce marfa la Dornești. Autovehiculul se deplasa dinspre Roman spre Fălticeni. Nu se știe, deocamdată, dacă șoferul a adormit la volan sau nu a adaptat viteza în curbă.

Au fost sesizate atât ISCTR pentru efectuarea de verificări cu privire la legalitatea transportului precum și ITM Suceava.

Cauza exactă a accidentului va fi stabilită de experții Poliției Rutiere.

 

ȘTIRI