Accident mortal la ieșirea din Fălticeni: Pensionară de 79 de ani lovită în plin de un autoturismActualitate

Accident mortal la ieșirea din Fălticeni: Pensionară de 79 de ani lovită în plin de un autoturism

       Accesări: 115

accident-mortal-falticeni

Neatenția a costat-o viața. O femeie de 79 de ani din Fălticeni a murit azi dimineață după ce a fost izbită în plin de un autovehicul Skoda Octavia care circula regulamentar. Fără să se asigure, bătrâna a intrat pe carosabil și s-a grăbit să traverseze strada prin loc nepermis, pentru a prinde microbuzul spre oraș.

Pensionara M. Dominte a ieșit brusc în calea mașinii condusă de localnica Ioana U. de 21 de ani, care se deplasa pe direcția Fălticeni – Preutești. Impactul i-a fost fatal septuagenarei.

S-a grăbit inutil să ajungă pe partea opusă, la microbuz, deoarece femeia confundase mașina de transport persoane cu o autoutilitară pentru transportul pâinii.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Accidentul s-a petrecut la ora 8.15, în apropierea străzii Tudor Vladimirescu, la ieșirea din Fălticeni spre Hârtop.

Victima a decedat la scurt timp de la accident. În urma impactului ea a suferit leziuni corporale grave. Septuagenera a fost
transportată de urgență de un echipaj al Ambulanței la Spitalul Municipal Fălticeni având fracturi multiple la ambele mâini și coaste, traumatism cranio-cerebral sever.

Medicii nu au mai putut face nimic pentru bătrâna.

Tânăra șoferiță a fost testată cu alcooltestul și i s-au recoltat probe de sânge, rezultatul fiind negativ. Fălticeneanca de 21 de ani s-a ales cu dosar penal.

Rudy Hödl

ȘTIRI