Accident mortal în comuna Baia: Șoferul și-a pierdut viața iar un copil de șapte ani este în stare gravă la spitalRural

Accident mortal în comuna Baia: Șoferul și-a pierdut viața iar un copil de șapte ani este în stare gravă la spital

       Accesări: 13066

Tragedie într-o localitate din zona Fălticeni. Un autoturism Volkswagen Passat, înmatriculat în Bulgaria, s-a izbit violent într-un copac, după ce șoferul a pierdut controlul mașinii într-un viraj la dreapta. Cauza accidentului este viteza excesivă.

Nenorocirea s-a întâmplat azi-dimineață, la ora 6.20, pe strada Alexandru cel Bun, în satul Baia, în apropiere de Școala Gimnazială numărul 3.

Pe fondul impactului violent a rezultat decesul conducătorului auto.

În mașină se mai afla un copil în vârstă de 7 ani. Minorul a suferit multiple leziuni la nivelul spatelui și toracelui. El se afla pe banchetă, iar în urma coliziunii a fost proiectat pe locul din față.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Bărbatul care conducea autoturismul, un localnic în vârstă 30 de ani, din satul Bogata, era chiar tatăl copilului.

La locul accidentului au sosit paramedicii SMURD și modulul pentru descarcerare, cât și un echipaj al Ambulanței Fălticeni. Minorul a fost scos din mașină de localnici.

Trupul neînsuflețit al șoferului a rămas prins între fiarele contorsionate ale mașinii. Pompierii de au scos persoana decedată

După primele investigații efectuate la Spitalul Municipal Fălticeni, medicii au decis să-l transfere pe băiatul rănit la Spitalul Județean de Urgență Suceava. Minorul s-a ales cu un traumatism la coloana vertebrală.

ȘTIRI