Accident mortal în apropiere de Boroaia: Un șofer de 20 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de un copacRural

Accident mortal în apropiere de Boroaia: Un șofer de 20 de ani și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina de un copac

       Accesări: 23568

Tragedie pe un drum național din zona Fălticeni. Conducătorul unei autoutilitare și-a pierdut viața după ce s-a izbit cu mașina firmei, unde era angajat, într-un copac de pe marginea carosabilului. Accidentul s-a produs în această după-amiază, la ora 15.30, pe șoseaua ce leagă localitățile Boroaia și Târgu Neamț.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști s-a stabilit că șoferul Florin Iacob, din Cornu Luncii, a adormit la volan.

Oamenii legii au aflat ulterior că tânărul s-a prezentat la serviciu după o noapte albă petrecută la nunta unui prieten.

Oboseala cauzată de nesomn și-a spus cuvântul, impactul fiindu-i fatal bărbatului în vârstă de numai 20 de ani.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pompierii Detașamentului Fălticeni s-au deplasat la fața locului cu autospeciala pentru descarcerare, șoferul rănit fiind scos la scurt timp dintre fiarele contorsionate. Un echipaj cu medic, al Ambulanței Fălticeni, i-a acordat victimei primul ajutor.

Leziunile suferite de conducătorul auto, la nivelul capului, au fost însă mult prea grave pentru a putea supraviețui. Din nefericire, tânărul Florin Iacob a murit în drum spre spital.

În cabina autoutilitarei se afla doar șoferul, iar la momentul impactului nu au fost loviți și alți participanți din trafic. Incidentul s-a petrecut în apropiere de intrarea în comuna Boroaia.

ȘTIRI