Accident incredibil în Oniceni: Doi tineri au lovit cu mașina două acoperișuri după un live pe Facebook la 250 km/hActualitate

Accident incredibil în Oniceni: Doi tineri au lovit cu mașina două acoperișuri după un live pe Facebook la 250 km/h

       Accesări: 982

Teribilismul face noi victime în zona Fălticeni. Doi tineri din Drăgușeni sunt protagoniștii unui accident spectaculos, ce s-a petrecut azi dimineață pe drumul european E 85. Ei se deplasau spre casă, însă viteza de deplasare era mult prea ridicată și neadaptată condițiilor de drum.

Șoferul circula cu viteză maximă, aproximativ 250 km/h, după cum spun anchetatorii, deși carosabilul era umed iar riscul unui accident era mare.

Este exact ceea ce s-a întâmplat câteva momente mai târziu, atunci când conducătorul auto a pierdut controlul automobilului și a plonjat efectiv în acoperișul unei case. Până să zboare cu mașina pe acoperiș, pasagerul din dreapta față filma live, pe Facebook, în timp ce prietenul său gonea nebunește pe șosea.

Tinerii se îndreptau spre localitatea de domiciliu, însă n-au mai ajuns acasă. Viteza excesivă i-a scos de pe carosabil și i-a adus în curțile unor săteni din localitatea Oniceni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Au urmat câteva scene demne de un film, și de groază pentru cei doi ocupanți ai mașinii.

După ce au părăsit carosabilul, ei au și-au luat zborul, la propriu, cu vehiculul peste trei gospodării. Mașina a rupt mai întâi două garduri, după care a urcat pe rampa construită deasupra unui beci și a plonjat câțiva zeci de metri în aer distrugând în același timp și suporturile metalice ale viilor după care a lovit două acoperișuri.

Automobilul a ajuns la aproximativ 8 metri înălțime, lovind primul acoperiș. Din impactul cu una din bârnele casei mașina s-a rotit în aer lovind cu partea laterală stângă acoperișul celei de a doua case, după care a căzut pe o stivă de materiale de construcții aflate lângă locuință.

Zborul de aproape, 40 de metri  lungime, s-a oprit într-o altă casă.

Impactul a fost atât de puternic încât automobilul a distrus doi pereți ai locuinței, bucătăria și dormitorul. Proprietarii nu erau acasă, fiind plecați, din seara dinaintea accidentului, la Fălticeni.

Totul s-a petrecut azi dimineață, la ora 2.4o, așa că proprietarii casei au fost treziți cu noaptea în cap de musafiri nepoftiți.

Tinerii au rămas încarcerați în mașină. Un echipaj de descarcerare al Detașamentului de Pompieri Fălticeni i-au extras pe șoferul și pasagerul din Drăgușeni.

Două autospeciale, una SMURD și alta de la Ambulanță, i-au transportat pe cei doi la cea mai apropiată unitate medicală.

Pasagerul din dreapta, în vârstă de 22 de ani, a scăpat ca prin minune având leziuni minore. În schimb, șoferul (21 ani) a fost transportat în comă la Spitalul Județean Suceava.

Conducătorului auto i-au fost prelevate probe de sânge, la spital, pentru a se stabili dacă a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI