Accident în comuna Cornu Luncii. Cinci membri ai unei familii sunt răniți după ce mașina lor s-a izbit într-un cap de podActualitate

Accident în comuna Cornu Luncii. Cinci membri ai unei familii sunt răniți după ce mașina lor s-a izbit într-un cap de pod

       Accesări: 8198

Grav accident pe drumul național 2E. În această dimineață un eveniment rutier s-a produs pe raza comunei Cornu Luncii. Mașina în care se aflau cinci membri ai unei familii – doi adulți și trei copii – a părăsit carosabilul și s-a izbit într-un cap de pod.

Incidentul s-a produs în satul Băișești, în jurul orei 6. Mașina este puternic avariată în partea frontală și pe partea șoferului.

Toți ocupanții mașinii au ajuns la spital.

La fața locului au ajuns ambulanțe SMURD și ale Serviciilor Județean de Ambulanță de la Fălticeni și Gura Humorului (6 echipaje), pompierii cu autospeciala pentru descarcerare și echipaje de Poliție.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Răniții au fost transportați la Spitalul Municipal Fălticeni. Ulterior, doi copii au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Suceava pentru investigații suplimentare.

Cel mai probabil accidentul s-a produs pe fondul oboselii conducătorului auto. Potrivit martorilor, întreaga familie se întorcea din străinătate.

Potrivit IPJ Suceava, „pe fondul oboselii, conducătorul auto, un bărbat de 52 de ani, din județul Caraș Severin, a adormit la volan, a părăsit partea carosabilă și a  intrat în coliziune cu un podeț. În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a doi minori, cu vârstele de 9 și respectiv de 11 ani, pasageri în autoturism, care au fost transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”.

 

ȘTIRI