Accident oribil în comuna Ilișești. Cinci persoane au ars de viiRural

Accident oribil în comuna Ilișești. Cinci persoane au ars de vii

       Accesări: 13265

Un accident rutier îngrozitor s-a produs în această dimineață, în județul Suceava,  în localitatea Ilișești. Tragedia s-a produs în jurul orei 03.00.

La fața locului, s-a deplasat modulul SMURD al Detașamentului de Pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și o autospecială de stingere, ne-a informat Inspectoratul pentru Situații de urgență “Bucovina” Suceava.

În urma impactului dintre un autoturism și o autoutilitară, autoturismul a luat foc. În accident a mai fost implicat și un al doilea autoturism. Dacă inițial se vorbea de o posibilă victimă încarcerată, ceea ce au găsit salvatorii la locul producerii accidentului a fost înfiorător.

Un autoturism a luat foc în urma impactului, iar cinci persoane au murit. Ocupanții mașinii au fost găsiți carbonizați după ce pompierii au stins incendiul.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În autoutilitară se aflau două persoane, care după ce au fost monitorizate medical, au refuzat transportul la spital.

Din celălalt autoturism implicat, șoferul a suferit contuzii la un picior și a fost transportat la Unitatea de Primire Urgențe a spitalului județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Traficul rutier pe Drumul Național 17 a fost întrerupt iar în zonă s-a circulat pe rute ocolitoare.

Potrivit declarațiilor oferite presei de comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, mașina care a luat foc era condusă de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care conducea un autoturism dinspre Suceava spre Gura Humorului. La intarea în comuna Ilișești, tânărul a pierdut controlul direcției de mers și a intrat într-o autoutilitară. Autoturismul a luat foc și au murit atât șoferul cât și cei patru pasageri.

Foto – ISU Suceava

ȘTIRI