Accident groaznic în comuna Cornu Luncii: Șoferul și-a pierdut soția iar fiica și soacra au ajuns la spitalRural

Accident groaznic în comuna Cornu Luncii: Șoferul și-a pierdut soția iar fiica și soacra au ajuns la spital

       Accesări: 25473

Viteza naște tragedii pe șosele. Trei persoane, membrii unei familii care locuiește în Fălticeni, tata, fiica și soacra au ajuns cu toții la spital, în timp ce mama fetiței, soția șoferului și-a pierdut viața după ce mașina în care se aflau s-a izbit violent într-un copac de pe marginea drumului. La volan se afla un tânăr de 28 de ani care conducea un Volkswagen Golf.

Oamenii se întorceau de la piscina cu apă sărată din Mălini, unde au petrecut împreună momente de relaxare. Seara au părăsit unitatea de agrement, în jurul orei 20, iar după câteva minute s-a produs nenorocirea.

La intrarea în comuna Cornu Luncii, dinspre Mălini, șoferul nu a adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă, iar din acest motiv autoturismul părăsește carosabilul și intră în coliziune cu un arbore, singurul aflat în zonă. Copacul se afla la o diferență de nivel de aproximativ 1,5 metri de acostament.

Impactul frontal i-a fost fatal pasagerului de pe scaunul din dreapta față, soția conducătorului prezenta fiind răni incompatibile cu viața. Echipele sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru ea. Femeia deja murise când echipele au ajuns la locul accidentului.

Trei ocupanți ai mașinii, soția șoferului (25 de ani), mama soacră (46 de ani) şi fiica (4 ani), au fost încarcerați.

La fața locului au ajuns două autospeciale ale Ambulanței Fălticeni și una SMURD. Pompierii au intervenit cu modulul pentru descarcerarea victimelor.

Bunica şi fetița au fost extrase din maşină, conştiente, iar pompierii paramedici şi personalul SAJ le-au acordat primul ajutor medical. Aceștia au fost transportați la Centrul de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Municipal Fălticeni pentru investigații suplimentare şi tratament de specialitate.

Incidentul rutier s-a produs marți seara, în jurul orei 20.15, pe DJ 209 A, la intersecția drumurilor dintre Păiseni și Mălini.

Fetița era în comă de gradul II, starea ei fiind gravă. Atât copilul, diagnosticat cu traumatism facial, soacra (policontuzii), cât și tatăl, șoferul care prezenta politraumatisme, au fost transferați de la Fălticeni la Spitalul Județean de Urgență Suceava, fiind internați cu .

Polițiștii l-au testat cu etilotestul pe conducătorul auto din Rădășeni, rezultatul fiind de 0,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI