Accident groaznic în comuna Mălini: Un adolescent decedat și un altul este în comă după ce mașina s-a izbit într-un cap de podRural

Accident groaznic în comuna Mălini: Un adolescent decedat și un altul este în comă după ce mașina s-a izbit într-un cap de pod

       Accesări: 14736

Viteza și lipsa de experiență face noi victime. Doi tineri din Mălini au ajuns cu mașina în șanț după o coliziune violentă cu un cap de pod. Tragedia s-a produs azi dimineață, la ora 10.30, pe DJ 209 B, pe raza satului Văleni Stânişoara.

Atât șoferul, cât și pasagerul din dreapta sunt minori, ambii în vârstă de 17 ani.

Cei se deplasau cu un automobil Mercedes-Benz, înmatriculat în Italia, din direcția Văleni Stânişoara spre Mălini. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Suceava, șoferul, tânărul Gabriel Petrescu, nu a adaptat viteza într-un viraj la dreapta, pierde controlul mașinii, după care vehiculul derapează, intră pe contrasens și se izbește violent într-un cap de pod.

În urma impactului puternic, autoturismul se răstoarnă într-un șanț.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Conducătorul auto și-a pierdut viața în urma leziunilor suferite, prietenul acestuia, Dumitru Șofron, fiind transportat în stare gravă, comă de gradul III, la Spitalul Județean Suceava.

Militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava s-au deplasat la locul incidentului cu o autospecială pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

La sosirea echipajelor, autoturismul era ieşit în afara părţii carosabile, cu partea din faţă în şanţ. În interiorul maşinii se aflau cei doi tineri, încarceraţi şi în stare de inconştienţă.

Din nefericire, unul dintre băieţi era deja decedat, iar al doilea se afla în comă.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime.

Tânărul rămas în viaţă, Dumitru Șofron, a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean Suceava.

Poliștii au aflat între timp că mașina aparține unei rude a minorului decedat. Autoturismul avea asigurarea obligatorie RCA expirată.

ȘTIRI