Accident de circulație cu 6 victime în FălticeniActualitate

Accident de circulație cu 6 victime în Fălticeni

       Accesări: 345

Actualizare – Comunicat de presă IPJ Suceava

La data de 10.01.2016, ora 08.20, în timp ce conducea autoturismul pe strada Plt. Ghiniță, din municipiul Fălticeni, un bărbat de 61 de ani, din comuna Dorna Candrenilor, din cauza vitezei excesive, a derapat și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un cap de pod. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a doi pasageri din autoturism, respectiv un bărbat de 28 de ani şi o femeie de 54 de ani, ambii din comuna Dorna Candrenilor. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Mai multe persoane rănite într-un accident rutier au fost aduse în această dimineață la Spitalul din Fălticeni.

Potrivit informațiilor preliminare oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență, un accident rutier s-a produs în această dimineață, în municipiul Fălticeni, în jurul ori 8.30.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În urma acestui eveniment nedorit au rezultat 6 victime, 4 dntre ele au fost aduse la Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Municipal Fălticeni, iar alte două au refuzat transportul.

Accidentul s-a produs pe strada Plutonier Ghiniță, ieșirea spre Baia.

Cel mai probabil, potrivit unor informații neconfirmate încă, mașina cu care se deplasau cele sase persoane a derapat din cauza poleiului și a ajuns în șanțul de pe marginea drumului.

Vom reveni cu informații suplimentare.

Rudy Hodl

ȘTIRI