Accident cu cinci victime la Cornu Luncii: Impact frontal între un SUV și un vehicul cu pacienți dializațiRural

Accident cu cinci victime la Cornu Luncii: Impact frontal între un SUV și un vehicul cu pacienți dializați

       Accesări: 391

Graba strică treaba. De asta s-a convins un șofer din Fălticeni, autorul accidentului produs azi dimineață în comuna Cornu Luncii. Viorel I. de 57 de ani conducea un autovehicul Hyundai Santa Fe, iar la intersecția spre Mălini a virat stânga fără să acorde prioritate, deși din sens opus se apropia o mașină cu însemnele ambulanței care circula regulamentar, pe direcția de mers Gura Humorului – Spătărești, ce transporta două persoane pentru dializă.

Impactul nu a mai putut fi evitat. Cele două vehicule s-au izbit frontal, în urma incidentului rutier rezultând cinci victime.

Victimele au fost duse la Spitalul Municipal Fălticeni. Persoanele din mașina de transport pacienți, un copil de 11 ani și o adolescentă de 20 de ani, au fost diagnosticați cu traumatism cranio-facial minor și hematom, respectiv fractură de stern, în timp ce șoferul are contuzii hemitoracice, iar tatăl care își însoțea copilul la dializă prezenta mai multe contuzii. Conducătorul mașinii Hyundai s-a ales cu fractură la antebrațul stâng.

După ce au primit îngrijirile necesare la Compartimentul Primiri Urgențe, pacienții pentru dializă au fost transportați la spitalul ieșean cu o altă autosanitară.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 9, pe drumul național DN 2E, la intersecția cu DJ 209 A spre comuna Mălini.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul rezultatul fiind negativ.

Polițiștii au reținut permisul șoferului vinovat. Conducătorul auto din Fălticeni s-a ales cu dosar penal.

ȘTIRI