A.N.T.I.P. organizează Conferinţa Naţională pentru marcarea Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de PersoaneNațional

A.N.T.I.P. organizează Conferinţa Naţională pentru marcarea Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane

       Accesări: 157

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane (A.N.T.I.P.) organizează miercuri, 18 octombrie, Conferinţa Naţională pentru marcarea Zilei Europene de Luptă Împotriva Traficului de Persoane.

Evenimentul, organizat la Hotelul Capitol din București, va reuni reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor ce activează în domeniul anti-trafic şi este organizat în cadrul proiectului „Reducerea amplitudinii traficului de persoane printr-o mai bună informare a cetăţenilor”.

Proiectul se va derula la nivel naţional, pe o perioadă de 36 de luni şi îşi propune dezvoltarea de campanii de informare în scopul reducerii cererii şi ofertei asociate tuturor tipurilor de exploatare, combaterea stereotipurilor şi prejudecăţilor care vizează victimele traficului de persoane şi creşterea implicării în activităţile de prevenire a multiplicatorilor de opinie.

Proiectul este finanţat prin Fondul pentru Securitate Internă, componenta Cooperare Poliţienească, având ca obiectiv general creşterea gradului de informare şi conştientizare a populaţiei în ansamblu şi a grupurilor de risc privind implicaţiile traficului de persoane, având o valoare totală de 1.714.904 lei (fără TVA).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane coordonează, evaluează şi monitorizează la nivel naţional aplicarea politicilor în domeniul traficului de persoane de către instituţiile publice, precum şi a celor din domeniul protecţiei şi asistenţei acordate victimelor acestuia.

ȘTIRI