A intrat în noul an cu peste 110 kilometri la orăRural

A intrat în noul an cu peste 110 kilometri la oră

       Accesări: 59

Un tânăr din Cornu Luncii a intrat în 2016 în mare viteză. În noaptea dintre ani, poliţiştii de la circulaţie l-au înregistrat în trafic conducând cu 111 km/h,  pe DN2E, în localitatea Sasca. Inconştienţa l-a lăsat fără permis de conducere dar i-a adus şi o sancţiune contravenţională. Tot de la primele ore ale noului an s-a întîlnit cu poliţiştii şi un fălticenean care, potrivit IPJ Suceava, a condus în stare de ebrietate un autoturism pe strada Cuza Vodă.

În perioada 30 decembrie 2015 – 3 ianuarie 2016, Serviciul Rutier Suceava împreună cu formaţiunile de profil din teritoriu sprijiniţi de lucrători de siguranţă publică atestaţi să desfăşoare activităţi pe linie rutieră, inclusiv din cadrul secţiilor de poliţie rurală, au organizat şi desfăşurat acţiuni pe linie de alcool şi pe linia combaterii excesului de viteză, pe drumurile publice din judeţ.

Au fost constatate 8 infracţiuni, din care 5 pentru alcoolemie, 1 pentru refuz alcoolemie, 1 conducere fără permis de conducere şi 1 pentru auto neînmatriculat. Au fost de asemenea reţinute 28 de permise de conducere, din care 18 pentru viteză, 4 pentru depăşiri, 3 pentru alcool şi încă 3 pentru alte cauze şi 5 certificate de înmatriculare de asemenea reţinute.

Au fost testaţi cu aparatul etilotest peste 350 de conducători auto, fiind aplicate în total peste 400 de sancţiuni, în valoare de 127.235 lei.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI