A început Campionatul Mondial de Canotaj al Juniorilor din BraziliaSport

A început Campionatul Mondial de Canotaj al Juniorilor din Brazilia

       Accesări: 109

campionatul_mondial_brazilia

*Trei suceveni vor concura pentru România în proba de 4 rame masculin

În perioada 5-9 august 2015, Rio de Janeiro, gazda Jocurilor Olimpice de Vară din 2016, organizează Campionatul Mondial de Canotaj al Juniorilor. Întrecerile au debutat în această după-amiază (ora României), în baza nautică Lagao Rodrigo de Freitas.

România va concura în două probe masculine (dublu și patru rame) și trei probe feminine (dublu și patru vâsle, respectiv proba de 8+1).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Emoțiile acestei competiții sunt trăite intens la Fălticeni și Suceava. Joi, 6 iunie, va concura pentru un loc în semifinale, echipajul de 4 rame masculin format din Cosmin Pascari (CSM Suceava), Mihai Ioanoș (CSS Nicu Gane Fălticeni), Ciprian Tudosă (CSS Nicu Gane Fălticeni) și Alexandru Matincă (CS Știința Constanța). Sportivii sunt însoțiți în Brazilia de antrenorul Vasile Avrămia.

Suceveanca Larisa Roșu, care a efectuat pregătirea pentru Campionatul Mondial, nu a mai făcut deplasarea în Brazilia. Decizia a aparținut coordonatorilor lotului național. Sportiva a revenit la Fălticeni unde se pregătește pentru următoarele competiții naționale.

Alex S.

ȘTIRI