A doua promoţie a Şcolii Postliceale Sanitare din Fălticeni a depus jurământulLocal

A doua promoţie a Şcolii Postliceale Sanitare din Fălticeni a depus jurământul

       Accesări: 446

Joi, 25 iunie 2015, Şcoala Postliceală Sanitară – Centrul de Studii European Fălticeni a organizat festivitatea prilejuită de depunerea jurământului asistentului medical.

Au depus jurământul cei 99 de cursanţi care au finalizat cei trei ani de studii, a doua promoţie a şcolii din Fălticeni: 16 asistenţi de farmacie şi 83 de asistenţi medicali generalişti.

Pentru a se bucura pe deplin de statutul de asistent medical, absolvenţii vor susţine în această vară examenele de finalizare a studiilor, la Şcoala Sanitară de Stat din Suceava: pe 6 iulie- asistenţii de farmacie iar în luna august asistenţii medicali generalişti, ne-a informat directorul CSE Fălticeni – prof. Ioan Deaconescu.

La evenimentul organizat la Fălticeni a fost prezent preşedintele fondator al Centrului de Studii European, prof. dr. Viorel Enea. Acesta a ţinut să evidenţieze în cuvântul rostit în faţa absolvenţilor şi a familiilor acestora, importanţa studiilor şi a oportunităţilor oferite persoanelor care au ales acest drum. Viorel Enea a mulţumit comunităţii locale, cadrelor medicale care asigură resursa umană pentru formarea viitorilor asistenţi medicali, şi Spitalului Municipal Fălticeni pentru asigurarea condiţiilor pentru practica cursanţilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Şcoala Postliceală Sanitară – Centrul de Studii European Fălticeni are o existenţă de patru ani, iar în anul 2016 va derula procedurile legale pentru acreditare.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SGUIrw2doks]

ȘTIRI