A doua promoţie a Şcolii Postliceale Sanitare din Fălticeni a depus jurământulLocal

A doua promoţie a Şcolii Postliceale Sanitare din Fălticeni a depus jurământul

       Accesări: 446

Joi, 25 iunie 2015, Şcoala Postliceală Sanitară – Centrul de Studii European Fălticeni a organizat festivitatea prilejuită de depunerea jurământului asistentului medical.

Au depus jurământul cei 99 de cursanţi care au finalizat cei trei ani de studii, a doua promoţie a şcolii din Fălticeni: 16 asistenţi de farmacie şi 83 de asistenţi medicali generalişti.

Pentru a se bucura pe deplin de statutul de asistent medical, absolvenţii vor susţine în această vară examenele de finalizare a studiilor, la Şcoala Sanitară de Stat din Suceava: pe 6 iulie- asistenţii de farmacie iar în luna august asistenţii medicali generalişti, ne-a informat directorul CSE Fălticeni – prof. Ioan Deaconescu.

La evenimentul organizat la Fălticeni a fost prezent preşedintele fondator al Centrului de Studii European, prof. dr. Viorel Enea. Acesta a ţinut să evidenţieze în cuvântul rostit în faţa absolvenţilor şi a familiilor acestora, importanţa studiilor şi a oportunităţilor oferite persoanelor care au ales acest drum. Viorel Enea a mulţumit comunităţii locale, cadrelor medicale care asigură resursa umană pentru formarea viitorilor asistenţi medicali, şi Spitalului Municipal Fălticeni pentru asigurarea condiţiilor pentru practica cursanţilor.

Şcoala Postliceală Sanitară – Centrul de Studii European Fălticeni are o existenţă de patru ani, iar în anul 2016 va derula procedurile legale pentru acreditare.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=SGUIrw2doks]

ȘTIRI