Rural

A ajuns la spital la două zile după ce a fost accidentat de o maşină

       Accesări: 58

accidentMarţi, 16 iunie 2015, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Mălini, s-a prezentat la o unitate medicală declarând că a fost victima unui accident de circulaţie.

Potrivit procedurilor legale, medicii au anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava iar poliţiştii au aflat că accidentul de circulaţie s-a produs cu două zile mai devreme, duminică, 14 iunie.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că duminică, la ora 22.10, în timp ce efectua manevra de mers înapoi cu autoturismul pe o stradă din comuna Mălini, o tânără de 24 ani, din localitate, nu s-a asigurat corespunzător și l-a acroșat ușor pe bărbatul care a căzut pe carosabil.

La fața locului s-a deplasat o ambulanță, care i-a acordat victimei îngrijiri medicale, însă bărbatul a refuzat să fie transportat la spital.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Totodată, echipajul de poliție prezent la fața locului a procedat la testarea conducătoarei auto cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar victima a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest. În cauză s-a întocmit dosar penal.

ȘTIRI