Două mămici din Fălticeni vă invită la târgul caritabil „Iarmaroc cu Oameni Buni”. Fondurile strânse duminică vor fi donate copiilor sărăci de la țarăLocal

Două mămici din Fălticeni vă invită la târgul caritabil „Iarmaroc cu Oameni Buni”. Fondurile strânse duminică vor fi donate copiilor sărăci de la țară

       Accesări: 4422

Faptele bune devin surse de inspirație și se pot transforma în proiecte în toată regula. Din dorința de a-i ajuta pe alții, două mămici din Fălticeni lansează în orașul natal o campanie umanitară inedită. Conceput sub forma unui târg caritabil, demersul se dorește o acțiune de strângere de fonduri pentru câteva familii necăjite care locuiesc în satele din apropiere.

Inițiatoarele campaniei sunt Cristina Scutaru și Daniela Climent.

În urmă cu ceva timp, ele au vizitat câteva târguri similare, organizate în străinătate, iar acum aduc acest concept acasă, odată cu un gând bun și o altfel de zi, oamenilor care vor să se mai bucure de ultimele raze ale soarelui de toamnă târzie.

Târgul caritabil din Fălticeni se numește „Iarmaroc cu Oameni Buni”, are deja un cont de socializare, iar publicul are reacții pe măsură, pozitive, după cum spun inițiatoarele proiectului.

Cei care vor să participe la acest proiect umanitar trebuie să știe că acțiunea se desfășoară astăzi, 17 noiembrie, începând cu ora 10, pe aleea pietonală („faleza”), vizavi de fosta Casă a Pionierului.

Mahanu Design
Livrare Pizza, Kebab - Falticeni

Inițiatoarele proiectului spun că voia bună nu va lipsi, asta pentru că vizitatorii vor fi întâmpinați cu un concert de chitară.

Sunt pregătite gustări dulci, însoțite cu cafea, ceai și ciocolată caldă, toate din partea casei.

La târg vor fi vândute haine cu sume modice, dar și gablonțuri. În cadrul acestuia sunt pregătite ateliere de citit, pictat, lipit, pictură pe față, toate pentru copii.

Cristina și Daniela și-au propus să organizeze un târg similar și înainte de sărbătorile de iarnă.

Toate fondurile adunate la această primă ediție vor fi donate copiilor nevoiași de la țară.

Târgul caritabil „Iarmaroc cu Oameni Buni” se va închide la ora 17.

ȘTIRI