9.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea Balului Bobocilor la cele trei colegii din FălticeniLocal

9.000 de lei de la bugetul local pentru organizarea Balului Bobocilor la cele trei colegii din Fălticeni

       Accesări: 1567

Sprijin financiar pentru un eveniment așteptat de cei mai tineri liceeni. Administrația fălticeneană dispune și în acest an fonduri pentru susținerea Balului Bobocilor, manifestare organizată în toamna fiecărui an. De la bugetul local au fost alocați 9.000 lei cu acordul aleșilor locali au votat în unanimitate proiectul de hotărâre inițial de primarul Cătălin Coman.

La fel ca și anul trecut sau acum doi ani, fiecare colegiu a primit suma de 3.000 lei pentru acoperirea cheltuielilor legate de organizarea evenimentului. Cu această ocazia, municipalitatea devine partener al balului.

Banii sunt folosiți pentru închirierea de aparatură audio-video cât și plata artiștilor sau a formațiilor invitate.

Alte sume de bani sunt atrase din sponsorizări, dar și din biletele vândute la intrare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Balul Bobocilor s-a dovedit un eveniment tot mai complex și interesant de la un an la altul. Tema și probele alese de organizatori sunt alese cu atenție, astfel încât doar cei mai bine pregătiți concurenți reușesc să impresioneze juriul.

Seria evenimentelor din acest an va fi deschisă pe 20 octombrie de Colegiul Național „Nicu Gane”.

Toate cele trei baluri se vor desfășura la Centrul Cultural G.V.Birlic (fosta Casă de Cultură). Organizatorii vor utiliza sala de spectacole pentru repetiții, dar și pentru eveniment, în mod gratuit.

ȘTIRI