70 de tone de gunoaie s-au strâns la Zilele Municipiului FălticeniActualitate

70 de tone de gunoaie s-au strâns la Zilele Municipiului Fălticeni

       Accesări: 65

gunoaie-falticeni

Au întreținut curățenia în fiecare zi. Angajații serviciului Salubritate au avut un program mai încărcat ca niciodată, asta pentru că de Zilele Municipiului Fălticeni au avut ce aduna. Petrecăreții au lăsat în urmă mormane de gunoaie, pe stradă, pe trotuare, dar și pe spațiile verzi.

Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului local s-au strâns 70 de tone de deșeuri menajere. Mai multe ca niciodată.

Autoritățile locale spun că s-au făcut eforturi considerabile pentru debarasarea mizeriei și gunoaielor împrăștiate peste tot locul. Programul de lucru al oamenilor de la Salubritate a început mai devreme ca deobicei și s-a încheiat abia atunci când spațiile publice au rămas curate.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nu doar în piața civică Nada Florilor s-a acționat pentru colectarea deșeurilor ci și pe stadionul omonim unde s-au instalat aparatele pentru Bâlciul de Sfântul Ilie. După eliberarea terenului de fotbal, lucrătorii serviciului Salubritate din cadrul Primăriei au greblat și măturat și au montat instalația pentru irigarea gazonului.

Într-un cuvânt au făcut curățenie lună.

Străzile au fost spălate cu apă și detergent, iar spațiile verzi au fost reabilitate.

Rudy Hödl

ȘTIRI