6.000 de persoane au asistat la concertul Holograf de la FălticeniLocal

6.000 de persoane au asistat la concertul Holograf de la Fălticeni

       Accesări: 139

 

Un spectacol superb. Așa poate fi descris concertul de ieri seară al trupei Holograf, invitată să cânte la Zilele Municipiului Fălticeni. Recitalul a fost pe măsura așteptărilor, formația pop-rock fiind aplaudată la scenă deschisă de cele 6.000 de persoane prezente în piața civică ”Nada Florilor”.

Așteptați cu entuziasm, Dan Bittman, Edi Petroșel, Tino Furtună, Iulian Vrabete și Romeo Dediu le-au oferit fălticenenilor o seară de neuitat.

”Așteptăm să ne reîntâlnim cu un public pe care îl vedem rar și căruia vrem să-i aducem în dar cele mai frumoase piese ale Holograf,”, spunea Alex Ducu, impresarul trupei, înaintea concertului.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Spectacolul a început la ora 23 cu hitul ”Întoarce-te acasă”. Au urmat alte 11 creații care au ținut publicul în priză. Melodiile vechi au alternat cu cele noi, iar jovialul Dan Bittman a invitat publicul să cânte fiecare piesă alături de Holograf.

Concertul s-a încheiat puțin după miezul nopții, după mai bine de 60 de minute în care publicul a vibrat alături de cvintetul pop-rock.

Spectacolul din 19 iulie este al doilea susținut de membrii Holograf, la Fălticeni, după aproape trei decenii. Primul s-a desfășurat la Casa Tineretului, de pe strada Maior Ioan, în anul 1988.

”A trecut ceva timp de când nu am mai fost aici. Prima dată am cântat aici acum 27 de ani în urmă”, ne-au declarat la final componenții grupului pop-rock Holograf. ”Am regăsit același public cald ca și atunci. Un public minunat. Ne-am simțit foarte bine la Fălticeni. Sper să ne revedem!”. 

Solistul Dan Bittman și colegii săi de trupă și-a luat rămas bun, nu înainte de lansa public invitația de a veni pe 14 noiembrie la Sala Polivalentă din București la prezentarea noului album Holograf.

La finalul spectacolului, fălticenenii au avut parte de o sesiune de autografe. Mulți au profitat de ocazie și s-au fotografiat cu membrii îndrăgitei formații.

ȘTIRI