45 de copii internați în Spitalul Municipal din Fălticeni au primit daruri de Moș NiculaeLocal

45 de copii internați în Spitalul Municipal din Fălticeni au primit daruri de Moș Niculae

       Accesări: 2498

       Protoieria Fălticeni a organizat marți, 4 decembrie 2018, în preajma sărbătorii “Sfântului Ierarh Nicolae”, cu binecuvântarea Înalt Preasfințitului Părinte Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, o nouă acțiune de binefacere pentru copiii internați în Maternitatea și secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal.

În organizarea acestei acțiuni s-au alăturat, la inițiativa Protoieriei Fălticeni, parohia “Adormirea Maicii Domnului” și Școala Gimnazială din Leucușești, cadre didactice și elevi ai claselor a IX D și a IX -G de la Colegiul Național “Nicu Gane”, în baza acordului de parteneriat dintre cele două instituții, privind printre altele formarea virtuților creștine și cultivarea comportamentului moral – religios a celor ce sunt implicați în acest proiect de binefacere.

Darurile au fost aduse de către părintele protoiereu Adrian Dulgheriu ajutat de către părinți din cadrul Protoieriei Fălticeni, de profesorii Ciofu Ioana, Bența Covrig Primăvara, Grădinaru Otilia, și elevii implicați benevol în această acțiune de binefacere, în prezența cadrelor medicale ale celor două secții din cadrul Spitalului Municipal.

       “Revenim pentru a doua oară anul acesta la Maternitatea și la Spitalul de Pediatrie, cu daruri pentru cei mici. De această dată este un prilej binecuvântat să fim în acest spital unde sunt și copii suferinzi, în preajma sărbătorii Sfântul Moș Nicolae.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu ajutorul elevilor și a cadrelor didactice de la liceul partener am adus un zâmbet pe fața celor dintre mai mici creștini, și pentru mamele lor, prin care am încercat să le alinăm prezența în spital.

Mulțumim domnului doctor Vlad Morariu, manager al Spitalului Municipal Fălticeni, că ne-a ajutat să facem această faptă bună, doamnei profesor Nechifor Elena Cristina, directorul Colegiul Național “Nicu Gane”, șefilor de secție, dar mai ales elevilor care au înțeles care este îndatorirea lor față de semeni care sunt în suferință.”

ȘTIRI