Rural

400 de testări pentru consum de alcool în traficul rutier din judeţul Suceava

       Accesări: 57

etilotestServiciul Rutier Suceava continuă să organizeze acţiuni menite să descurajeze excesul de viteză şi consumul de băuturi alcoolice în rândul conducătorilor auto, două cauze generatoare de accidente rutiere grave pe drumurile publice din judeţul Suceava.

Potrivit unui bilanţ dat astăzi publicităţii, în zilele de 13, 14 şi 15 februarie, în urma acţiunilor desfăşurate în trafic au fost aplicate 258 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 61.587 lei.

Au fost constatate 3 infracţiuni, din care 2 alcoolemii şi o infracţiune de conducere auto fără permis. Poliţiştii au reţinut 9 permise de conducere, din care 4 pentru alcool şi 5 pentru alte abateri. Totodată, au fost retrase 18 certificate de înmatriculare (pentru lipsă ITP, RCA dar şi pentru defecţiuni tehnice). Peste 400 de conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest.

Între conducătorii auto opriţi în trafic s-a aflat şi un bărbat din comuna Baia. Fiind testat cu aparatul etilotest a fost depistată o alcoolemie de 0,60 mg/l alcool în aerul expirat.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI